torsdag 30 april 2009

Vårkänslor

Idag är det valborgsmässoafton. Barnen (åtminstone Saga och Liam) är uppspelta och förväntansfulla. Att gå till majelden är något som de uppskattar väldigt. Vi är bortbjudna på middag till vänner här i byn. Skönt, det går att cykla. Blir alltså ingen överläggning om vem som skall köra *ler*. Jag erbjöd mig att stå för efterrätten då Therese och David bjöd in hela vår konkarong till sig. Så just nu är jag väldigt kvinnlig, skriver blogginlägg, diskar efter lunchen, kört igång en tvättmaskin samt håller koll på marängen i ugnen. Vad gör då Ted som är ledig idag? Jo jag hör precis i skrivande stund att han, liggandes på soffan, börjar dra allt tyngre andetag och förflyttar sig just nu till drömmarnas värld *ler*, men det är han värd.

Känner mig piggare idag, febern har släppt men rethostan driver mig till vansinne om nätterna. På morgonen gjorde Ted morgonkaffet, när Emil och Saga cyklat till skolan, och bjöd ut mig på bron i vårsolen. Där satt vi och myste medans Liam lekte. Bosco låg och solade sig (han älskar värme) medans Figo lekte jakt. Han fattade stånd på flugorna på husväggen och försökte sig sedan på att fånga dom *ler*. Han är för söt den här hunden



-Kan det bli bättre än så här? undrar Bosco



Figo flugfångare...



...satsar stenhårt

onsdag 29 april 2009

Välkommen in!

Detta är min nystartade blogg. Inspirationskälla till starten är min vän Helena vars blogg både roar och berör. Jag väntar med att tacka dig Helena, vi får väl se vart detta tar vägen först *ler*.

Har varit hemma från jobbet idag- förkyld (må väl vara) och febrig (går tyngre att arbeta då). Var ute en liten sväng med hundarna på förmiddagen. Tog då några bilder med mobilen.



Bosco ställde upp sig så fint för att spana ut över isen, svårt att motstå att ta en bild då...

...tänkte ta en lika fin bild på Figo-liten men svansen avslöjar vad han tyckte om det