söndag 29 januari 2012

Smidda planer

Jag och Figo skulle ut och träna men på grund av att det är så mycket flödvatten så kunde vi inte köra det vi hade tänkt. Men stadgeträning ska inte underskattas det heller. Vid apporten gick det åter sämre för Figo. Jag tror jag vet orsaken också: han var väldigt "låg". Jag hade tidigare haft ett "rejält snack" eller ska jag säga en "dans" för att friska upp minnet om innebörden av mitt nej. Han hade inte alls skött sig och jag tror aldrig jag blivit så arg på honom någon gång. Han ska veta bättre än att trotsa mig! Det har aldrig funkat förr och kommer aldrig att funka framöver. Nåja, resultatet blev i allafall att han blev lite osäker när vi kom till apporten. Hans gamla hjärnspöken hälsade väl på i lillhjärnan. Tack och lov löste allt sig när han fick sitta och titta på när Leif och Rambo körde. Då vaknade apportmonstret i honom. Kul att få avsluta bra också, när allt annat gick så bra.

Därefter behövde vi tvåbenta värma oss med en kaffetår i stugan. Där smiddes planer på en liten fjällresa i slutet på mars. Vi kommer att bo i en fjällstuga ca en mil från farbar väg. Leif har varit här och tränat i många år och känner till varenda meter. Vi tar oss till den enkla stugan med skoter och kan sedan kliva genom stugdörren direkt ut på fjället och träna! Det ser vi fram emot!

Har laddat ner en app i telefonen som var riktigt rolig. Lekte med kollage och gjorde flera fina bildkompositioner. Här ser ni en av dom. Inga nya bilder men det beror på att jag inte har några roligare i telefonens galleri.

2 kommentarer:

  1. Låter kul med fjällresan! Rolig app. Vad heter den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Elin den heter PicsArt och fungerar om man vill leka lite enklare med bilder :-)

      Radera