torsdag 21 juli 2011

Figo på barnkalas

Då var Liams barnkalas över för detta år. Igår kväll efter jobbet var det dags för kompisarna att fira Liam. Ted hade lägligt bytt arbetspass med en kollega och var såklart inte hemma (nädå, det var kollegan som verkligen behövde byta pass, så Ted är oskyldig). Tur att jag har en superduktig dotter som är både huslig och pysslig. Saga hjälpte mig med allt från tömma diskmaskinen till att baka chokladbollar.

Sedan hade jag faktiskt lite hjälp av vithajen. Ja vi kallade Figo så när han smög omkring i bakvattnet, slugt väntandes på att en bullbit eller godis skulle falla till marken. Praktiskt också att han städade undan alla smulor från altangolvet. En kanelbulle hade visst hamnat på gräsmattan, -onödigt att den blir gammal, tyckte Figo och mumsade i sig den. Kalaset hade tema Fångarna på fortet. Figo följde med till varje station och studerade de tävlande, ibland på lagom avstånd, men ibland så närgånget att han höll på att ta över uppdraget. Kanske han hade utnämnt sig själv till domare, vad vet jag.

2 kommentarer:

  1. Tackar! Klart valparna är fina.. De har ju en snygg farbror att brås på :)Vad duktig ni är på att träna! Har ni skaffat rapphöns?

    Ha en fortsatt trevlig sommar trots att semestern din är slut.. :) Mvh Anna-Lena & Co

    SvaraRadera
  2. Inne och kikar hur ni har det! Vad kul med fångarna på fortet-kalas. :-)
    Ha det bra!

    SvaraRadera