fredag 15 april 2011

Omtänksamt

Det händer inte mycket på hundfronten just nu. Jag har legat på latsidan ett par veckor nu. Åtminstone om man ser till den mentala träningen och jaktdressyren. För nu har det mest blivit fysisk aktivering, och då som jag skrivit tidigare, mestadels cykelmotion. Jag tycker det är rätt så roligt att cykla så det passar både mig och hundarna. 

Idag mötte jag en äldre man, som var ute och promenerade, under cyklingen. Jag hade för tillfället ganska hög fart, hundarna galopperade kanske inte maxfart men så pass att dom fick ta i ordentligt. Mannen ropade åt mig, när jag susade förbi: "det går fort det där, var försiktig flicka så du inte ramlar". Så omtänksamt av honom... och gulligt att han sa "flicka". Det är inte ofta jag hör det nu för tiden. Men så sant som det är sagt, allt här i livet är relativt.

2 kommentarer:

  1. Tänk att det behövs inte mer än ordet "flicka" för att dagen ska kännas lättare och få upp mungiporna några snäpp ;)

    Oj,så klockrena ord om människans bästa vän! Tänk om man skulle ha dina ord i åtanke varje dag, då skulle man må bättre (och omgivningen oxå som bara får morrningar i stället för bett *s*)

    Vilken superstilig son! Det måste kännas stort att sitta i kyrkbänken och se sitt "lilla" barn konfirmeras! Jag har inte upplevt det än eftersom nummer ett inte hade något intresse av en konfa då det var aktuellt :( Men vi har ju fem barn till i stallet så NÅN ska väl förhoppningsvis genomgå denna process (själv gjorde jag som sonen och valde andra, roligare nöjen än bibelläsning- tyvärr! Ångrar det idag)

    Jag har varit dålig på att sitta vid datorn så jag har många olästa bloggar- så var det även med din... därför kommenterar jag flera inlägg på en och samma gång/ plats.

    Vi borde verkligen försöka få tid till en date!! Än så länge kan vi inte komma till er pga era söta, allergiframkallande fyrfotingar men mer mot sommarn går det bättre då vi kan sitta ute- nog för att man KAN sitta ute nu men det blir inte lika lång stund som en solig sommardag! Har ni tid över mellan alla träningar och motionsturer så är ni välkomna in till stan för lite gott i magen, trevligt surrsällskap samt en bebis att sniffa på ;)

    Ha en skön helg och njut av vårvädret!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Omtänksam herre det där. I bland krävs bara ett par få ord för att man ska bli glad.
    Kram

    SvaraRadera