onsdag 15 september 2010

Grattis!

Figos kullsyster Fiona har klarat apporttestet och får starta på jaktprov i öppenklass. Grattis Agneta och Fiona! Hoppas vi syns på något prov framöver. Fiona har stor potential, blev för övrigt Fjälpokalfinalist i fjol. Så kanske ni ser dom på prov redan i höst, men för vår del kan det dröja än ett tag. Vi ligger nämligen för mognad än så länge. Men man vet aldrig.... plötsligt händer det ;o)

2 kommentarer:

  1. Hallå!
    Ja nog känns det spännande det här med att börja studera...det är ju väldigt länge sedan man satt på skolbänken och man inser ju att det är nåt helt annat att studera idag motför förr!

    Men det blir säkert bra bara man kommer in i det, och hemstudier är ju ganska perfekt när man har familj och hund! Det gäller bara att ha självdiciplin...

    Hoppas att allt är bra med er, förstår att ni har haft det tungt med begravning och så...

    Ha det så bra! Kram / Helena

    SvaraRadera
  2. Jaha, nu har man press på sig............ Inte nog med att Leif ringde mig premiärhelgen och påpekade att nu hade man minsann fällt fågel både för Figo & Fago, Freddie sökte som en gud & Fia hade stått för fågel flera gånger under träningen.
    Nu så slår du upp stort att vi har potential :-) Det är nog bara att krypa och gömma sig ett tag till de flesta har glömt att man finns.........
    Nä, stort tack för gratulationerna och tilltron till oss. Och stort grattis till Figos framgångar i jaktskogen.

    Stor kram till er,
    Agneta & alla fyrbeningar

    SvaraRadera