lördag 1 januari 2011

Barn och hundvakt

Efter gårdagens lugna nyårsfirande hemma med familjen så har årets första dag varit lite mer fartfylld. På förmiddagen ringde min bror Peter, det var dags. Dom väntar tillökning och vi har varit stand-by för att ta hand om de två blivande syskonen samt en liten trasselsudd till hund.

Så idag har Liam lekt hela dagen med kusinen Gunnar medan Saga har tagit hand om lillkusinen Leo. Trasselsudden Billy har roat sig med Figo och Bosco. Han har gjort sitt bästa för att få igång bus för hela slanten. Figo var inte oäven, men Bosco är lite mer svårflörtad.

Nu har brorsan ringt och meddelat att dom fått en välskapt liten dotter. Allt hade gått väl, både mor och barn mår bra, så härligt! Peter får "permis" att åka hem och sova medan vi tar barnen och Billy över natten. Lill-Leo som blivit storebror bara 1 år gammal, sussar redan gott i dubbelsängen.

Imorgon kanske jag ska börja det nya året med ett dressyrpass. Figo är åter sitt gamla jag med stor lyhördhet. Det är väl bäst att ta vara på de stunderna då.

1 kommentar:

  1. Ett stort grattis till faster med familj! :-) Vilket fränt födelsedatum lilltjejen fick- 110101 ;-) Och vad tur att det blev födsel på rätt sida om årsskiftet, för hennes skull iaf. Hon måste ju ha blivit bland länets förstfödda så nu kanske hon blir förstsidestoft i morgonblaskorna *ler*.

    Stor kram på dig!!

    SvaraRadera