söndag 5 december 2010

Provsmakning av pepparkakshus

En hektisk helg har snart passerat. För hundarna har det varit desto lugnare. Men nu har Ted tagit dom på en skidtur. Han tänkte ta elljusspåret men valde istället pannlampan och isen. Skönt för dom att få sträcka ut och få en genomkörare för både muskler och kondition. 

För oss tvåbenta har det också varit mycket stillasittande. Vi har suttit på läktaren och hejat på Liam och hans lagkamrater när dom spelat tre matcher idag. Roligt att Ted för en gångs skull inte jobbade och kunde följa med han också.

Saga köpte och byggde ett alldeles eget pepparkakshus igår. Sedan ställde hon upp det så fint på ett litet bord. Tyvärr fick det inte stå ifred särskilt länge. Bosco var snart där och naggade det i kanterna. Så efter gråt och tandagnisslan står det nu sargat uppställt högt upp på en hylla istället.

Pepparkakshuset efter Boscos smakprov. Jag är i allafall glad, det hade ju kunnat vara betydligt värre. Med nattlig rastning som följd. Nu fick vi alla sova lugnt hela natten.

1 kommentar:

  1. Ja vi brukar oxå ha pepparkakshus , fast vi har slutat ute i år för Alma lär nog hinna äta på det som bosco. Men så tråkigt för Saga nu när hon har gjort ett sånt fint hus. Tack för dom fina orden om Diva det värmer. Än att det är bara en hund så känns det fruktansvärt. Kram

    SvaraRadera