söndag 26 december 2010

Vilken dag!

Vi har haft en lugn och trevlig julhelg och tomten hittade till barnen i år också. Alla var nöjda och glada, om än trötta när julaftonen gick mot sin ände.

Idag var vi bjudna på barndop, trevligt. Lille Theo skulle döpas och det gick så bra. Gott fika kunde vi njuta av medan vi visste att hundarna låg och sussade gott där hemma i buren. Vi hade nämligen hunnit med något väldigt trevligt också på förmiddagen...

Äntligen gjorde vi slag i saken och träffade Johan och Åsa med sina 2 vorsteh- och 2 pointerbrudar. Bosco och Figo tyckte nog det var riktigt trevligt att råkas. Liam och Saga hängde med. Jag tror Liam och Tim fann varann direkt, dom försvann iväg och lekte ända tills vi var tvungna att åka hem för att göra oss iordning för dopet.

Tack Johan och Åsa för att ni bjöd oss hem till er! Nu måste ni snart komma till oss så vi får fortsätta den trevliga gemenskapen.

1 kommentar:

  1. Det var så roligt att ni ville komma till oss. Absolut ska vi göra om det...vi längtar redan till nästa gång vi ses. Kram och hoppas ni hade trevligt på dopet:)

    SvaraRadera