lördag 6 november 2010

Lördag

Ted har tagit Bosco och dragit till skogen. Dom ska försöka att komma på någon orre eller tjäder... eller kanske en julhare. Det vore inte helt fel. Jag, Saga och Liam tog med oss Figo på en promenad. Passade på att handla lördagsgodis när vi ändå passerade macken. Figo var väl inte överförtjust över att bli lämnad när husse och Bosco åkte iväg i full jaktmundering. Att gå en kopplad promenad med mig och sitta bunden utanför OKQ8 helt själv är väl inte vad han önskade sig en härlig lördag.

Senare idag ska jag åka förbi kyrkogården och tända ljus. Mamma ville inte ha någon grav så hon är begravd i minneslunden. En lite konstig och tom känsla att inte ha någon grav att gå till, men det var hennes önskan att få det så. Därefter blir det att gå på minnesgudstjänsten för de som har anhöriga som gått bort under året. Jag är inte ofta i kyrkan men det ska faktiskt bli skönt att få en stund för eftertanke i lugn och ro.

1 kommentar:

  1. WOW så fin du blev!!! Förstår att Figo ville hellre följa med husse till skogen, får hoppas jakt lyckan blir bra för Basco och husse.Skönt att kunna gå på minnesgudstjänst och tända ett ljus där. Ha nu en bra helg och hoppas det blir en vacker stund i kyrkan för er. KRAM

    SvaraRadera