torsdag 17 december 2009

Ett sista snack med tomten

Nu har kung Bore tagit sitt grepp om oss. Snö och kyla, precis som man borde förvänta sig. Det känns dock som att man inte riktigt vant om kroppen till temperaturer på -20 grader. Under kvällspromenaden fick Bosco snabbt kramp i tassarna, han sprang lika mycket på tre- som fyra ben. Figo däremot, han verkar lite tuffare vad gäller den saken. Kanske att han håller ångan och farten uppe så cirkulationen når ända ut till tårna.

Imorgon ska jag och Ted åka in till stan. Vi ska ta ta ett sista snack med tomten. Jag är i valet och kvalet om vi ska ta med oss Figo och åka förbi djuraffären för att prova ut en dragsele åt honom. Har provat ta på honom Boscos. Tänkte att jag kunde låna den bara för att börja träna in lite kommandon, men guuud så stor den var. Det var bara att glömma, det skulle nästan kunna rymmas två Figo i den. Vid närmare eftertanke så borde den vara för stor, Bosco väger 32 kg medans lilla Figo knappt tangerar 20. Han måste helt enkelt få sig en egen sele innan jag börjar jobba med honom.

1 kommentar:

  1. Hoppas ni hittar en sele till figo , det är ju så viktigt att ha en sele som sitter bra så dom inte får skavsår.Ha det så trevligt i stan och hälsa tomten;)

    SvaraRadera