torsdag 31 december 2009

Nyårsafton

Nyårsafton, dagen som många hundar fruktar. Vi har turen att vara ägare till hundar som inte berörs av nyårssmällare och raketer. Det känns skönt. Hundarna står ute i hundgården och spanar ner mot viken, helt trygga även om dom hör någon smäll. Naturligtvis ska dom få komma in sen, men jag tror dom njuter av att få vara ute en stund till, medans det ännu är ljust.

Igår kväll gick vi en promenad till elljusspåret, dom hade dragit upp ett kanonfint skidspår. Nu snöade det lite på morgonen men jag hoppas ändå kunna åka här i dagarna. Ännu är det för mycket lös snö på isen, och skotrarna har inte hunnit köra upp så många spår kors och tvärs ännu. Men man kan ju följa dom få skoter spår som finns. Jag väntar dock med spänning på att en äldre man ska dra upp ett skidspår längs hela viken och tillbaka. Han brukar nämligen göra det varje år och jag tror att han snart är på gång.

Gott Nytt År på er allihop!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en trevlig nyårs kväll, så skönt för er som inte har rädda hundar. Här skjuter dom lite då och då så Diva och Minja går rädda hela tiden. Kan bara tänka hur dom kommer bli i kväll när allvaret börjar med att skjuta:(
    Gott slut och Gott nytt år till alla er från oss:)

    SvaraRadera
  2. Så kul att höra att ni kanske funderar att skaffa er en pointer. Kommer bli spännande och följa om det sker! hur gammal är den? Vilken färg? Ha nu en underbar nyårsafton och hoppas ni får ett bra pointerår;)

    SvaraRadera