söndag 23 maj 2010

Kämparnas konung

Ted har haft fotbollsturnering med grabbarna. Tävlingsmänniska som han är har han inte gett en millimeter åt Emil och Liam. Det var rent underhållande att stå som åskådare. Ted han slet som ett djur och när han vid ett tillfälle blev trött, ville han att jag skulle hoppa in som reserv en stund, bara tills han fått dricka lite vatten. Han var inte helt nöjd över min insats, med tanke på att pojkarna både tagit in den ledning han hade, gått förbi och ledde med ett par mål. Hur mycket han än slet och kämpade var förlusten ett faktum. Som tröst kan väl sägas att han vann nästa match.
Kampen mellan far och son är stenhård
Ted får tillfälle och skjuter mål...

... passar på att retas med sönerna och gör en målgest

Emil hoppar på Ted för att han är så kaxig, nu blir det kamp

Emil får sin revansch och skjuter ett långskott

3 kommentarer:

  1. Hejsan! Å vad mycket fina bilder du tar. Roligt att se och läsa. Kul att det gick så bra på utställningen med Figo :))

    Ha det bra! Mvh Anna-Lena & Gänget

    SvaraRadera
  2. Ni verkar haft det underbart i helgen. Så kul att han apporterar i vatten....VILKEN HUND!!!! En sån vill jag oxå HA;)

    SvaraRadera
  3. Jo, det var ett tag sedan. Saknade att kunna själv gå bakåt minnas och skratta lite för sig själv ;) Din blogg är ju också en må bra blogg :)) HaD så hörs vi! Mvh Anna-Lena

    SvaraRadera