måndag 5 april 2010

Påskhelgen

Vilken härlig påskhelg vi haft! Vi har varit ute varje dag och njutit av framförallt ledighet, men det är ju inte så att man protesterar när solen väljer att skina och värma huden. Vi har åkt mycket skidor, mest på längden men idag också utför. Vi har varit till bivacken varje dag och eldat och grillat och ätit gott. Igår var vi dit och lyckades även "lura" med Teds kusin med familj. Riktigt tufft av frun att våga sig med när hon inte stått på skidor sedan hon var riktigt liten. Det gick ju hur bra som helst! Dom som ville och vågade åkte upp på små kullar på vägen hem och åkte utför eller i små stup. Själv stod jag kvar med båda skidorna i horisontalplanet och fotade ;).

Idag tog jag och Ted hundarna och åkte själva ut till bivacken. Vi hade inte med oss nåt utan vände bara om och åkte tillbaka. Idag fick hundarna kämpa. Solen hade värmt upp snön så den inte bar så bra längre. Det blev simning alternerat med ålning för våra kära vänner. Behöver jag säga att tungorna hängde som långa slipsar på båda två när vi kom tillbaka till bilen :). Då var dom så nöjda och hade inget emot att gå i hundgården när vi packade om oss och åkte till Måttsundsbacken för lite utförsåkning. Som sagt, en riktigt härlig påskhelg. Synd bara att det är arbetsdag imorgon.

Stora delar av gänget samlat
Liam testar sina vingar utför ett litet stup...

...vilket resulterade i att han fastnade och behövde hjälp upp

2 kommentarer:

  1. Så härlig ni haft det hela helgen. Vi har varit dåliga på att ta oss ut , men vi fick ju valpen i helgen så det har vi ju mest varit hemma.

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för alla fina bilder och en härlig dag ute i naturen med familjerna och dom 4-benta!
    Kram / Helena & Co

    SvaraRadera