onsdag 27 januari 2010

Vilodag

Tänk att en enkel rastningspromenad kan bli till motion. Ja idag var det faktiskt så. Det var inte utan att tankarna for åt liknelsen med Barnen på Frostmofjället där man pulsade fram längs oplogade vägar i hård vind och snöfall. Hundarna har i alla fall inget emot denna väderlek. Dom är lika glada som om solen sken från klarblå himmel. Vad passar bättre en sån här dag än vilodag för hundarna. Det har dom inte heller något emot. Dom ligger och snusar i bädden, sida vid sida. För matte och husse blir det filmkväll i soffan. Gissa vem som köpt godis?... fast det inte är lördag. Tur att barnen sover ;o)

5 kommentarer:

  1. Otur för dig att dom (barnen) kan läsa. Gissa om dom kommer att kräva mer godis på lördag. Barnen från Frostmofjället ja, var det Figo som var geten Spira då?
    Vår kloke, förståndige son är nog döpt efter äldsta sonen i barnaskaran från Frostmofjället. Det kändes som ett bra fjällnamn.
    Kram
    Barbro

    SvaraRadera
  2. Jaha det var så ni tänkte när ni valde namn åt Ante... undrar hur vi tänkte när vi valde namn åt vår äldste son Emil. Man brukar ju säga att barnen gör namnet, men ibland har jag undrat om det inte är tvärtom.
    Nåja, nu efter snart 14 år har han lugnat sig, om än det glimmar till i ögonen då och då på vår Lönneberga-Emil

    Kram

    SvaraRadera
  3. ...jo och du Barbro. Finns det överhuvudtaget någon alternativ roll än Gullspira åt Figo?

    SvaraRadera
  4. Liva och maya är likadana.. Älskar busväder och plumsa i snö..Hälsa det är att ha hund det, det skulle aldrig falla en in att he sig ut i snöstorm annars!!T.o.m njuter jag av det, går inte annat när man ser hundarna så full i liv och så lyckliga..
    Vill bara säga så jättefina bilder du tar på hundarna.. Är du nöjd med din kamera ?
    Kram. Veronica & Vovvarna

    SvaraRadera
  5. Kan bara säga en sak om kameran... den är Canon ;o). Ska bara komplettera den med ett teleobjektiv så man kan fota på lite längre avstånd. Jag skulle så gärna vilja komma mig på något orr- eller tjäderspel till våren. Vi får väl se.

    Kram

    SvaraRadera