torsdag 13 augusti 2009

Som man bäddar får man ligga

I morse när jag åkte till jobbet strax efter kl 07 glömde jag sätta hundarna i burarna inne... eller glömde och glömde, rättare sagt så lät jag dom vara "fria" i huset för Ted har jobbat dygn och kommer hem vid 09-tiden. Saga fick därför vara ledig från fritids (Emil var ju också hemma, om än en bomb knappast kan väcka den ungen) och vad skulle kunna hända på två timmar (med två galenpannor till hundar i möblerade rum).

Saga hade vaknat av att det skällde i köket. Hon steg upp och såg först Figo som skällde för fullt åt Bosco som låg utsträckt på sida... uppe på köksbordet! Han hade väl blivit less på "lillen" och hoppat upp där han fick vara ifred. Väl parkerad där upptäckte han väl att det inte var så tokig plats han hade valt.

Även om matte och husse inte blev så förtjusta i hans val av sängplats verkar Bosco leva efter ordspråket "som man bäddar får man ligga"... och han måste ha bäddat bra, för han såg ut att ligga väldigt skönt *skratt*.

1 kommentar:

  1. Hi hi hi.. Vilken syn det ska ha varit.. Det är ju ingen liten hund ;o)) Vi har spår på fönsterrutan i köket som visar att det ibland sker någon liknande aktivitet hos oss också. ;)
    Tack! Känns bra att slippa eftersöksträningen för det här året i alla fall :o) Ha det bra! Mvh Anna-Lena & Co

    SvaraRadera