lördag 10 oktober 2009

Ingen snö, bara is

Medan hundarna fick njuta av det soliga höstvädret ute i hundgården, har jag stått inne i ishallen och huttrat. Hockeysäsongen drog igång för Liam förra helgen. Det är lite lyxigt att vi har en ishall i vår lilla by. Det gör ju att alla lag kan få möjlighet att komma på is tidigt på hösten, innan snö och vinter. Liam älskar verkligen hockey, bara 5 år och åker redan skridskor som en raket. Stoppsladd övas det flitigt på. Likaså målgester, favorit verkar vara armarna rakt upp och sedan knocka ihop handskarna med övriga lagkamrater. Sen var det ju detta med översteg. Vilken besvikelse att inte kunna det när man fixade det i våras. Men lilla gubben det kommer tillbaka, du har hela livet framför dig. Liam har redan bestämt att han ska spela i Luleå Hockey när han blir stor och att mamma ska komma och se alla matcher och heja på honom... och jag som redan nu tycker hockey är så spännande :)

Liam på väg in i närkamp med puckhållaren

Mammapojken med rosiga kinder. Vem bryr sig om kalla händer och fötter när man vet att detta är det bästa Liam vet. Då värms man upp inifrån att se honom njuta varje minut han får vara på is

1 kommentar:

  1. Grattis, ni har många roliga år framför er i ishallar över hela kommunen och länet i första hand. Sen blir det kanske längre resor. Vi saknar detta nu när Ante slutat. Han gjorde sin sista div 1-match i Tegs färger för ett par-tre år sedan. I pojkhockey-åren åkte vi på cuper i Dalarna, Medelpad och Ångermanland och blev ett föräldragäng som hade roligt tillsammans. Vi känner oss mycket avundsjuka på er som har allt detta roliga framför er.
    Och Liam jag lovar, du kommer att fixa överstegsåkningen både framåt och baklänges! Snart!
    Kram
    Barbro

    SvaraRadera