fredag 5 februari 2010

Annorlunda fredagkväll

Ja ibland blir allt inte riktigt som man förväntat sig. Ikväll har jag både varit social med familjen och åkt skidor. Jag, Ted, Saga och Liam har varit på elljusspåret med hundarna och åkt. Ja, jag och barnen har bara använt oss av egen muskelstyrka för att ta oss fram. Ted han åkte snålskjuts bakom hundarna ;o).

Barnen åkte ett helt varv på 2,8 km, riktigt duktiga tyckte vi att dom var! När vi åkte och mötte dom på slutet var det två glada barn vi mötte. Glada över att se mamma och pappa, för dom trodde nämligen att dom tagit fel spår och därmed åkt vilse. När man är liten är knappa 3 km en lång bit.

Hundarna var trötta efteråt. Dom var inte i högform, framför allt inte Figo. Visst, det var tungt före men dom har dragit längre än så utan att vara slut. Mot slutet tappade Figo så pass mycket att det ibland var så att Bosco drog både honom och Ted. Inte ens i utförslöporna kom han ifatt. Undrar om han är riktigt i form. Vi får hoppas att det bara var något tillfälligt, att han är piggare imorgon. Kanske han inte ville lämna matte ensam längre bak i spåret ;o)

Emil saknades i skidspåret. Han är på disco med en kompis. Snart ska vi åka och hämta dom. Det känns bra att hämta för då inbillar man sig att man har bättre koll. Nu tror jag inte dom håller på med dumheter ännu, men det är lika bra att vänja sig direkt. Inget vinglas ikväll alltså.

4 kommentarer:

  1. Härligt att fara och åka så där med alla kides förutom disco killen. Hoppas ni har njutit av denna vackra dag. Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Jag hoppas Figo är okay men det kanske bara var is i tassarna? Nysnö i kombination med kyla är ju alldeles hopplöst och jag har fått raka mina flera gånger.

    Vi hörs,
    Agneta

    SvaraRadera
  3. Har varit ut idag en sväng på isen. Nu var det full fart igen :o)

    Det är ju det jag säger, han är en matte-hund. Inte ville han lämna mig ensam i mörkret i storskogen ;o)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt med en gentleman :-)

    //Agneta

    SvaraRadera