måndag 1 februari 2010

Ljugarbänken

Två gubbar sitter och ljuger om sina bravader. Härifrån ser man perfekt ut genom fönstret och kan hålla koll vad som händer ute på gatan.

7 kommentarer:

  1. Wow har ni en katt också?
    Ada hon har precis blivit 2 år och Minja blir 3 och Diva 4 år i juni. Olga hon blir 7 år den 20 mars. Man måste tydligen få sin första kull innan tiken blir 7 år , så det är ju på håret att hon klarar det för hon planeras valpa 10 mars om hon är dräktig så klart! Födder hon valparna efter sin sju års dag får valparna inte registreras i ssk.
    Hoppas ni har det gått i kylan, Kram!!!!

    SvaraRadera
  2. Hoppsan det var fel provar igen! Hoppas ni har det gott i kylan, Kram.

    SvaraRadera
  3. Först så måste jag säga att Bosco är en ovanlig Vorsteh som kan sitta bredvid en katt utan att vilja äta upp den. men han har väl växt upp med den antar jag. Sen är väl Bosco väldigt speciell förstår jag. Speciell på ett bra sätt, menar jag så klart!
    Sen kan jag inte låta bli att lägga mig i Pointerlivs kommentar här ovan. Ni får visst registrera kull i SKK (antar jag att du menar). Ni måste bara skicka in ett friskhetsintyg utskrivet av veterinär till SKK. Lycka till med valpning och valpar! Det är alltid lika spännande varje gång.
    Kram
    Barbro

    SvaraRadera
  4. Tack Barbro för tipsen till Åsa och Pointerliv.
    Du har helt rätt, Bosco är speciell, både på gott och "ont". Katten har levt dubbelt så länge som Bosco men det dröjde några månader innan Bosco förstod att Paba inte var middagen som serverades.
    Nu mer är han kattens livvakt. Han har faktiskt jagat bort andra katter när det varit slagsmål på gång. Tror ni katten varit mallig då? Först jagar han med en bit, sen går han med högt huvud och spatserar på sitt revir. Det ser roligt ut, som om han tänker "det här är min hund, så passa er annars skickar jag honom på er igen".

    Hur går det med syrran Taiga, blir det några valpar? Och Coco kusin, har hon fått hem killen ännu?

    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Jo jag måste tilläga att när vi var på valpträff med Bosco så sa en av valpköparna (även uppfödare till tiken och den som valde hanhund) att dom misslyckats med aveln eftersom Bosco inte dödade katten. Han sa det lite på skoj men med en liten underton av allvar. Det var då vi förstod att dom ville ha skärpan i vorsteh (därav valet av tysk hane).
    Ironiskt nog fick vi den skarpaste och mest vaktbenägna hunden i kullen. Vi som gott hade kunnat vara utan dom egenskaperna till förmån för någon som sökte dessa. Men men, sånt vet man ju inte på förhand.

    SvaraRadera
  6. Jodå Taiga är parad. Det var lite bekymmersamt i början med en oerfaren hane som inte kunde hänga riktigt. Men till slut blev det riktiga hängningar. Sen kom Cocos kille Hawk till oss i lördags och det var en ännu mer oerfaren hane som inte visste hur man gör. När han till slut hoppade upp så blev det fel ände, huvudet. Vi höll på att ge upp hoppet, speciellt som han var mer intresserad av Taiga som snart slutat löpa. MEN i morse blev det en riktig parning och då tog det bara sekunder innan de satt ihop. Riktigt bra känns det nu.
    Valpar väntas i slutet av mars på Taiga och i början av april på Coco. OM det nu tagit som det ska. Om inte om fanns.... Nu är det bara att vänta och se och hoppas!
    Kram
    Barbro

    SvaraRadera
  7. Tack för tipset:) Nu ska jag he mig ut och skotta men tyvärr så lockar det inte så mycket!! Kram på dig:)

    SvaraRadera